Unreal Tournament


Jó reggelt kívánok, kedves látogató!Assault - Támadás


letölthető pályák listázása
feltöltés dátuma szerint, csökkenő sorrendben.Az alábbi pályák más szempontok alapján és tetszőleges sorrendben is kilistázhatóak.


Listázás szerint sorrendben!


Fontos! A legtöbb pálya csak legalább v436-os verzióra frissített programmal fut, ezért célszerű legelőször a játékot a legújabb verzióra frissíteni! Sajnos az utpatch436.exe fájl 7 MB, de ez már tartalmazza azt az Unreal Editor 2.0 pályaszerkesztőt is, amely végre működik! Én is ezzel a programmal írtam a pályáimat.

Valamennyi pályám biztosan elindul bárki gépén, mert egyik pályám sem igényel saját textúrát, hangot vagy zenét. Egyedi textúráimat minden esetben beágyaztam a pályámba. Töltsük le bátran bármelyiket, amihez sok sikert, a játékhoz pedig jó szórakozást kívánok!

Innen letölthető Assault - Támadás pályák száma jelenleg: 4 db. Utoljára frissítve: 2009. december 25.

A letöltés ingyenes!További letöltéshez válassz más játékmódot:
Kezdőlap, Death match - Öldöklés, Domination - Uralom, Capture the flag - Zászlórablás

Unreal Tournament

Letölthető pálya fájlneve
[bemutatóképe]
» mérete «
eddigi letöltések száma
(utolsó letöltés ideje)

(feltöltés dátuma)
ennyi ideje lett feltöltve
< havi letöltés átlaga >
Leírása, előnyei és hátrányai
AS-AmorMonsters.zip

» 881 kB «
2130 db
(2024-04-22 02:38)

(2004-01-25)
20 éve és 119 napja letölthető
< 8,6 db/hó >
Unalmas ellenség az a pár robot, akiket meg lehet ölni? Most komoly és intelligens szörnyek és állatok nehezítik meg a bázis bevételét ezen a pályán! A repülő sárkányok, sziklákat dobáló Titán, amely lábdobbantása földrengést okoz, ördöghalak, polipok, legyek, stb. mellett békés madarak és barátságos Nalik és csatabivalyaik színesítik a játékot, amik megölésükkor ajándékot (fegyvert, töltényt, stb.) dobnak el, sőt ilyenkor pontot is kapunk! Mi több: a pillanatnyi állás pedig leolvasható a több helyen is megtalálható, interaktív eredményjelzőn, amely szintét a pálya része. Azonban nem minden gépen jelennek meg a szörnyek. Szerintem nem programverzió függő, hanem talán processzorfüggő a dolog.
AS-AmorWarship.zip

» 784 kB «
1589 db
(2024-04-20 10:12)

(2002-09-02)
21 éve és 265 napja letölthető
< 6 db/hó >
Egy-két kivétellel néhány nap alatt írok meg egy pályát, de most úgy gondoltam, hogy több időt és munkát fogok szentelni ennek a pályának. Meg is lett az eredménye! Nem akarom a saját vállamat veregetni, de kétség kívül ez egy profin megírt pálya! 26 moverből 3 forgó, ezeket és a berendezési tárgyakat (hajótest, nyugágy, lámpa, gépház, motor, főtengely, óriáskerék) is magam szerkesztettem. Remélem, hogy senki sem fog megorrolni rám, amiért cégem emblémája is megtalálható a pályán. Az izgalmas és pörgős játék 3 percig folyik egy hadihajó belsejében, erről adtam ezt a nevet a pályának. A záró kép is abszolút profi. A fájl csak kicsomagolás után duzzad 2,3 MB-ra, amely már méretében is méltó ehhez a játéktípushoz. Aki igényes vagy válogatós, az is bátran töltse le, megéri!
AS-AmorSupplier.zip

» 399 kB «
1404 db
(2024-04-14 18:58)

(2002-03-20)
22 éve és 66 napja letölthető
< 5,2 db/hó >
Akinek túl egyszerű lenne az AS-AmorPrimitiv pálya, annak ajánlom ezt. Mostanra elég jól beletanultam a moverek és teleportok készítésébe, így bőséggel kerül ezekből a játékba: 42 mover és 9 teleport színesíti a pályát! A 12 feladat teljesítését öt képpel illusztrált, bőséges leírás segíti az F3 gomb lenyomására. Induláskor célszerű a "Támadás -> Mindenki" parancsot kiadni, ennek hatására a robotok a rendelkezésre álló öt perc helyett átlag két perc alatt elfoglalják a bázist. A falakba olvadó rejtett ajtók rendhagyó módon nyílnak, a játék első felében ezeket kell kinyitogatni egy-egy kapcsoló aktiválásával, majd ezeken továbbhaladva nyolc termet kell sorban elfoglalni. Ha sikerrel jártunk, csak dőljünk hátra és tekintsük meg, ahogy a főnyomócső (innen a név) felrobban és a bázist elárasztja a vörös láva! Aki már játszott a DM-AmorDormant pályámon, annak ismerős lehet a pálya második szakasza. A fájl kicsomagolva 1,2 MB.
AS-AmorPrimitiv.zip

» 164 kB «
1551 db
(2024-04-14 19:01)

(2002-02-28)
22 éve és 85 napja letölthető
< 5,7 db/hó >
Életem első Támadás (Assault) pályája. Nem túl bonyolult és nincsenek különleges, látványos effektek, (innen a közérthető név) de legalább működik és nem is rosszul: három egyszerű feladat vár ránk, egy üvegajtót is ki kell nyitnunk! A robotok serényen teszik a dolgukat, pedig a pálya írása közben nem mozdultak, ám a végére mégiscsak belejöttek... A pálya falmintája ismerős lehet, de legalább ízléses. A zónainformáción kívül a küldetés leírása is elkészült, természetesen minden magyarul, ami azonban rácáfol az elnevezésre! Aki lusta F3-at nyomni, az a falon is megnézheti a feladatokat. Az ilyen típusú pályákhoz képest csekély méretű fájl kicsomagolva is csak 476 kB, így letöltésével bátran gazdagíthatjuk pályalistánkat, amelyben általában a Támadás típusból szokott a legkevesebb lenni.

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy azonnal értesülhess arról, ha újabb letölthető pályám készült el vagy más fejlesztés, változás történt oldalaimon!

További hasznos fájlokat és programokat is letölthetsz.

A pályákkal kapcsolatos észrevételeket, véleményeket örömmel fogadnám!


Ma az év száznegyvenedik napja, 2024. május 19. vasárnap, Ivó és Milán napja van. Tegnap Erik és Alexandra napja volt, holnap Bernát és Felícia napja lesz, holnapután pedig Konstantin napja. Idén szökőév van, jelenleg a nyári időszámítás érvényes, május harmincegy napból áll.Unreal Tournament

Gyömrő-Molnár Béla

2230 Gyömrő, Szent Imre út 75.
Mobil/SMS: 06-20-943-8308
Tel: 06-29-333-550 Fax: 06-29-331-745
E-mail: Levél küldése Unreal Tournament ügybenLevél küldése Unreal Tournament ügyben


©ÁMOR Marketing - Published by Gyömrő-Molnár Béla nagyvőfély


A böngésződön le van tiltva a JavaScriptek futása vagy eleve nem ismeri. Szerezz be újabb verziójú böngésző programot vagy engedélyezd a JavaScriptek futását, hogy az alábbi menü ne az oldal alján legyen, hanem egy helyi menüként működjön!


További oldalak:
 Főoldal   
 Homepage   
 Hírlevél   
 Öldöklés   
 Uralom    
 Zászlórablás 
 Üzenetküldés